Európába jöhet nyáron az argentin rekordbajnok River Plate!

A River Plate részt vehet nyáron a 2015-ös Audi Kupán. 

Matias Patanian, az argentin csapat alelnöke megerősítette, hogy tárgyalásokat folytatnak arról, hogy a River Plate is részt vegyen a nyári 4 csapatos Audi Kupán, amit a Bayern München szervez 2009 óta. Jövő nyáron a bajorok mellett 3 csapat venne részt az eseményen, további 1 európai és 2 dél-amerikai. 

6 év után újra bajnokságot nyert a River, újra itt a lehetőség, hogy nemzetközi trófeákért harcoljanak, nem csak Dél-Amerikában, hanem Európában is. Eddig háromszor rrendezték meg az Audi-Kupát, 2009-ben és 2013-ban a Bayern München, 2011-ben pedig a Barcelona hódította el a trófeát.  Az eddigi résztvevő csapatok: Bayern München, FC Barcelona, Manchester United, AC Milan, Manchester City, São Paulo, Boca Juniors és a brazil Internacional. 


A 2014-ben megválasztott új vezetés nagyszerű munkájának (Rodolfo D'Onofrio elnök, Enzo Francescoli alelnök, Matias Patanian alelnök) is köszönhető nagyrészt, hogy a Rivert újra figyelembe veszik Európában is és visszatérhet a csapat az öreg kontinensre.